Categorieën

Recente artikelen

De Zuidpoort

  /  Cultuur & vermaak   /  Het theaterseizoen is weer van start!

Het theaterseizoen is weer van start!

Theater de Veste heeft afgelopen week haar deuren weer geopend voor bezoekers. Met een bezienswaardig en rijk gevuld programma wordt het toneel bespeeld. Het programma bestaat uit bekende, grote namen maar ook uit jong talent.

Een grote naam die binnenkort te zien is in Theater de Veste is niemand minder dan de Asthon Brothers. Met een ludieke voorstelling waar het motto ”lachen is gezond” centraal staat, verzorgen de toneelbroeders een onvergetelijke avond. Met hun nieuwe corona-proof voorstelling ‘A medicine show’ speelden de mannen de hele maand juli voor uitverkochte zalen in hotel-theater Figi Zeist. 

Voor alle liefhebbers die dit hebben moeten missen is er goed nieuws. Het trio trekt in de tweede helft van 2020 langs verschillende theaters in Nederland, inclusief Theater de Veste! Van donderdag 17 september tot en met zondag 20 september zijn ze te bewonderen in ons Delftse theater en er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.


Bestel tickets

Coronaproof genieten

Het theater bezoeken gaat uiteraard niet meer op dezelfde manier als voor de coronauitbraak. Om zo veilig mogelijk van de voorstelling te kunnen genieten is er een compleet protocol opgesteld. Een aantal belangrijke maatregelen:

  • Er zijn aangepaste routes gecreëerd om je goed te ontvangen en een aangenaam theaterbezoek mogelijk te maken.
  • We leven de algemene hygiënevoorschriften van het RIVM na. Er zijn in ons theater desinfecterende handgel, zeeppompjes en papieren handdoekjes aanwezig.
  • Bij de ingang van het theater vindt een kort gezondheidscheck gesprek plaats om te bepalen of je bezoek een risico oplevert.
  • Alle beschikbare stoelen hebben een afstand van minimaal 1,5 meter; je zit (indien mogelijk) alleen direct naast iemand uit je eigen huishouden of sociale eenheid, zoals een gezin, partners of huisgenoten. 

Thuiskomen

De anderhalve meter aanpassingen zijn op een speelse en kunstzinnige manier aangebracht in het theater. Frans van der Horst en tape art kunstenaar Micha de Bie hebben er voor gezorgd dat je bezoek niet alleen een veilige, maar ook een verassende en plezierige ervaring is. De witte en zwarte kaders vormen een grafisch lijnenperspectief waarbij je elkaars nabijheid onderzoekt. Thuiskomen is een anderhalve ontmoetingsinstallatie waarbij je je eigen witte kader kan vinden en eigen kan maken. Je behoudt jouw tafel ook na de show voor het inbegrepen drankje dat, zoals gewend, voor jou klaar staat. 

Kijk voor meer informatie over het nieuwe theaterseizoen op de website van Theater de Veste.


Meer informatie

PREVIOUS POSTNEXT POST