Categorieën

Recente artikelen

De Zuidpoort

  /  Cultuur & vermaak   /  5 tips om te ontspannen samen met De Zuidpoort

5 tips om te ontspannen samen met De Zuidpoort

Het is belangrijk om jezelf de aandacht te geven die je verdient. Om volledig tot rust te komen moet je jezelf zo nu en dan ontspannen. Het feit is nu eenmaal dat het positieve uitwerking heeft op je gezondheid. De winkels van De Zuidpoort hebben een zeer divers aanbod om jezelf te ontspannen.

Tip 1. Haal een masker bij ICI Paris XL

ICI Paris XL heeft een groot aanbod voor zelfverzorging om tussen te kiezen. Zo hebben ze heerlijke maskers, welke passen bij jouw huidtype en de verzorging die je graag wil. En om geen enkel lichaamsdeel over te slaan, hebben ze zelfs maskers voor je handen en voeten.

Tip 2. Lees je favoriete boek

Tijdens het wachten op het inwerken van je masker of andere verzorging is het heerlijk om er een boek bij te pakken. Je kunt bij OPEN je favoriete boek gratis reserveren en ophalen. Wanneer je het huis niet uit wil, kun je ook gebruik maken van hun bezorgdienst.

Nu weten we hoe lastig het is om een boek uit te zoeken, dus hebben we een paar tips voor je:

  • Fantasie boeken: De geheimen van de onsterfelijke Nicolas Flamel, van Michael Scott
  • Romantisch boek: Het begint met een blik, van Kelly Moran
  • Biografie: Een beloofd land, van Barak Obama

Tip 3. Kijk een film via Pathé thuis

Niet zo’n groot fan van lezen? Een film kijken bij Pathé thuis is ook een perfecte oplossing. Zoek een film uit die je naar een andere wereld brengt, om zo alles om je heen voor even te vergeten. Door het grote aanbod is het soms lastig om een film te kiezen, ook hier wat tips om te kijken:

  • Mamma Mia: here we go again
  • Roald Dahl’s The Witches
  • Lucy

Tip 4. Ga sporten

Vindt je het juist rustgevend om actief te zijn? Dat kan natuurlijk ook en met de leukste sportoutfits en benodigdheden van Wijtman sport moet dit zeker lukken. Ga buiten hardlopen of zoek op Youtube jouw favoriete sportoefeningen op. Naast cardio- en krachttrainingen is yoga ook een goede oefening en heerlijk om tot rust te komen. Yoga verbeterd namelijk je immuunsysteem en houd je lichaam jong.

Tip 5. Koop iets leuks voor jezelf

Naast jezelf verzorgen is het ook goed om eens wat voor jezelf te kopen. Denk hierbij aan nieuwe kleren, iets voor in huis of een nieuwe telefoon. Neem een kijkje bij onze (online) winkels  en kies iets uit waar jij gelukkig van wordt. Wist je dat je bij veel winkels nu door middel van click and collect toch je nieuwe spullen kunt bemachtigen?

PREVIOUS POSTNEXT POST