Categorieën

Recente artikelen

De Zuidpoort

  /  Winkelen   /  Back to school met De Zuidpoort

Back to school met De Zuidpoort

Nog een ruime week en dan zit de zomervakantie er helaas al weer op. Tijd om de studiebanken weer in te duiken. De Zuidpoort helpt jou graag om goed voorbereid het nieuwe schooljaar te starten.

Ga je studeren of ben je al aan je studie begonnen? Of werk je bij een onderwijsinstelling of onderzoeksinstituut? Dan hebben we goed nieuws voor je!

Je profiteert nu namelijk van mooie onderwijskortingen bij Amac, zoals tijdelijk 10% korting op alle MacBooks. Zo kun je weer helemaal klaargestoomd aan het nieuwe studiejaar beginnen


Meer lezen

De laatste week van de zomervakantie hoef je je niet te vervelen want tijdens de Zomer VAKademie vanaf 24 tot en met 28 augustus geven de docenten van De VAK diverse workshops van Pilates tot Portfolio fotografie en van Peuterdans tot Make your dance video.


Meer info

Ben jij nog op zoek naar nieuwe stappers om het jaar goed te beginnen? Er is sale bij The Athlete’s Foot. Profiteer van kortingen tot wel 50% op heel veel artikelen. Scoor met voordeel sneakers, kleding of accessoires van topmerken als Nike, Adidas, PUMA en vele andere.


Bekijk de sale

Heb jij nog pennen, schriften of een nieuwe broodtrommel nodig voor het studiejaar van start gaat? SoLow heeft een uitgebreide back to school collectie met leuke kleurtjes en prints.


Bekijk de collectie

PREVIOUS POSTNEXT POST