Categorieën

Recente artikelen

De Zuidpoort

  /  Winkelen   /  Click & Collect bij De Zuidpoort

Click & Collect bij De Zuidpoort

Helaas zijn de winkels vooralsnog gesloten. Maar er is goed nieuws: click & collect. Bestel artikelen bij je favoriete winkels en je kunt ze dezelfde dag nog in de winkel afhalen. Voorwaarde: er zit 4 uur tussen het bestellen van je items en het ophalen in de winkel.

Verschillende winkels van De Zuidpoort hebben click and collect ingevoerd. We tippen je er graag een paar.

Esprit Delft

Een nieuwe toffe outfit van Esprit? Kijk snel op de website of op de Facebook pagina van Esprit Delft om een keuze te maken uit het assortiment. Om je bestelling te plaatsen kun je naar de vestiging bellen op het nummer 015-2140333 of een whatsappje naar 06-27914937. Het is ook mogelijk om via Instagram of Facebook een bestelling te plaatsen. Betalen kan bij het afhalen van je items. Het team is in de winkel maandag t/m vrijdag van 10:00 – 14:00 uur. Bekijk de collectie

The Athlete’s Foot

Toe aan verse patta’s? Kijk dan snel op de Instagram pagina van The Athlete’s Foot, stuur een DM van welke schoenen je zou willen i welke maat en zij checken voor jou of deze op voorraad zijn. Door middel van een betaalverzoek kun je betalen en de schoenen worden de zelfde of de volgende dag nog op een veilige afstand aan jouw deur bezorgd! 


Bekijk de Instagram

Bruna

Naast het verzenden van uw postpakketten en de RDW-handeling is Bruna Delft ook weer toegankelijk voor het ophalen van producten. Door de winkel te bellen op 015-2137048, online te bestellen of een email te sturen naar bruna2051@bruna winkel.nl kan jij jouw bestelling plaatsen. Vervolgens spreken jullie een tijdstip af wanneer je de artikelen kunt ophalen. Ook hier vindt de betaling plaats in de winkel. Bekijk het assortiment

ICI Paris XL

Ook jouw favoriete parfum of make-up is weer op te halen. Het volledige assortiment van ICI Paris XL is online te bestellen en zelf af te halen in de winkel. Tijdens het online bestellen kies je voor de optie ‘Click & Collect’. De betaling doe je vervolgens direct online. Neem vervolgens even telefonisch contact op met de winkel via 015-2128643 om een afspraak voor het afhalen te maken. 


online bestellen

PREVIOUS POSTNEXT POST