Categorieën

Recente artikelen

De Zuidpoort

  /  Cultuur & vermaak   /  Goed nieuws: Pathe is weer open!

Goed nieuws: Pathe is weer open!

Jawel, het is zover! Pathe is weer open. Uiteraard wel volgens een protocol waarin duidelijke richtlijnen staan hoe bezoekers en medewerkers 1,5 meter afstand kunnen houden. Voor jouw veiligheid en die van anderen.
Van 1 juni tot 1 juli geldt er een maximum capaciteit van 30 bezoekers per zaal en kunnen bezoekers alleen vooraf online tickets kopen. De eerste films die vertoond gaan worden zijn films die net voor sluiting in de bioscoop waren, zoals Bloodshot, De Beentjes van St. Hildegard en Onward. Vanaf 8 juni zijn zelfs exclusieve voorpremières van de nieuwe Nederlandse film Rundfunk: Jachterwachter.
Wat zijn de belangrijkste maatregelen die Pathe treft?
Pathe zal er alles aan doen om bezoekers in alle veiligheid een prettige bioscoopervaring te bieden. Een veilige omgeving is natuurlijk ook belangrijk voor de medewerkers. Zij doen hun uiterste best om bezoekers te helpen binnen de benodigde maatregelen. Dat doen we samen. Wees dus lief voor elkaar.

  • Er is een maximum zaalcapaciteit van 30 bezoekers per zaal, zodat er voldoende afstand gehouden kan worden tussen bezoekers.
  • Je kunt vooraf geen stoel koezen, een medewerker wijt je een stoel toe in de zaal.
  • Een medewerker helpt met het plaatsen van de bezoekers in de zaal en wanneer de bezoekers de zaal verlaten.
  • Er is een gespreide filmprogrammering: hiermee wordt de toestroom van bezoekers op hetzelfde moment gereguleerd en geminimaliseerd.
  • Tussen filmvoorstellingen zal extra in- en uitlooptijd worden gehanteerd, zodat bezoekers uit verschillende zalen elkaar niet hoeven te kruisen.
  • Er zijn verschillende hygiënemaatregelen getroffen om bezoekers en medewerkers te beschermen, zoals kuchschermen en het vaak schoonmaken van allerlei contactpunten zoals deurklinken en knoppen.
  • Er zal een aangepast aanbod van hapjes en drankjes zijn, met meer voorverpakte producten.
  • In de gehele bioscoop kan je de richtlijnen van het protocol terugzien, onder andere door middel van posters.
  • Voorafgaand aan je bezoek worden er vragen gesteld over jouw gezondheid, middels een online vragenlijst.


Reserveer hier

PREVIOUS POSTNEXT POST