Categorieën

Recente artikelen

De Zuidpoort

  /  Winkelen   /  Vier Koningsdag met de Zuidpoort

Vier Koningsdag met de Zuidpoort

Woensdag 28 april is de dag waar we met zijn allen zo naar uitgekeken hebben: de winkels en terrassen mogen weer open. Dit betekend wel dat we Koningsdag ook dit jaar thuis vieren. Wil je hier thuis toch een feestje van maken? Dat kan doormiddel van deze tips.

King Beefburger

Sevenhills heeft een heerlijke King beefburger menu samengesteld, speciaal voor Koningsdag.

De burger wordt geserveerd met pulled pork, bacon, kaas, sla, bbq saus, aardappelwedges, gemengde salade, mayonaise, en als toetje witte chocolade cheesecake met passievruchtencoulis en mango romanoff. Dat klinkt als muziek in de oren.


Bestel de burger


Verkleed feestje

Ook thuis kun je er een feestje van maken door je met het hele gezin te verkleden. Je shopt alle denkbare verkleedkleding bij SoLow. Zo ook oranjeverkleedkleding. Wat dacht je van een oranje shirt of een oranje snor?


Bestel verkleedkledig

Oranje onder

Met een stel oranje stappers is het tijdens Koningsdag niet alleen oranje boven, maar ook oranje onder. Voor €16,99 scoor je deze sneakers bij van Haren.


Bestel hier


Jumbollen

De heerlijke, oranje Jumbollen zijn een echte traktatie voor Koningsdag. Je betaalt voor 4 Jumbollen maar 2,75 euro bij Jumbo Bastiaansplein. Vergeten te kopen? Geen probleem, want Jumbo is tijdens Koningsdag gewoon geopend.

PREVIOUS POST