Categorieën

Recente artikelen

De Zuidpoort

  /  Eten & drinken   /  Vaderdag vier je in De Zuidpoort

Vaderdag vier je in De Zuidpoort

Lunchen of dineren bij Moodz

Om alle papa’s te bedanken heeft Moodz een cadeautje voor deze helden! Ga gezellig samen met jouw vader lunchen en papa krijgt een lunchgerecht cadeau. Kom je liever dineren? Dat kan ook! Dan krijgt jouw papa een heerlijke sushirol of voorgerecht naar keuze cadeau.

De spelregels?

– Reservering vanaf 3 personen

– Reserveren onder vaderdagdeal

– Niet in combinatie met andere acties

– Alleen geldig op Vaderdag


Reserveer hier

Neem je vader mee naar Pathé

Pathé is weer open en er draaien een hele hoop gave films. Wist je bijvoorbeeld dat je momenteel Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 & 2 en Interstellar nog een keer op het grote scherm kunt bekijken? Ook draait Rundfunk: Jachterwachter nieuw in Pathé. Genoeg keuze dus om gezellig met jouw vader een filmpje te pakken.


Koop kaartjes

Heerlijke bierpakketen van Jumbo Bastiaansplein

Bij de Jumbo op het Bastiaansplein hebben ze een speciaal schap ingericht waar je lekkere bierpaketten kunt scoren voor jou papa. Gegarandeerd succes, want welke vader houdt er nou niet van een koud biertje?

Brunch, high wine/beer/gin en diner bij of van Sevenhills

Leg jouw vader komende zondag extra in de watten met het lekkers van Sevenhills! Vier Vaderdag bij Sevenhills met een heerlijke brunch, lunch, high beer of diner. Maak je er liever wat thuis een feestje van? Bekijk dan het assortiment in de webshop en verwen jouw vader thuis!


Reserveer hier

Verwen je vader met een geur van ICI PARIS XL

Zowel in de winkel als online kun je bij ICI PARIS XL heerlijke mannenproducten scoren. Lekkere crèmepjes of after shave, ook zijn er verschillende giftsets verkrijgbaar met 25% korting. Om het jou nog makkelijker te maken hebben ze de Vaderdag Musthaves alvast voor je op een rijtje gezet.


Naar de Vaderdag Musthaves

PREVIOUS POSTNEXT POST