Categorieën

Recente artikelen

De Zuidpoort

  /  Eten & drinken   /  Uit eten, maar dan thuis. Sevenhills bezorgd!

Uit eten, maar dan thuis. Sevenhills bezorgd!

Mis jij de lekkernijen van Sevenhills net zo erg als wij? Daar hebben ze nu een oplossing voor. Via de nieuwe website www.sevenhillsbezorgd.nl kun je allerlei lekkers bestellen. Zo komen je bestelling met alle liefde brengen of je kunt het zelf ophalen. Of je nou zin hebt in een uitgebreide lunch, high wine, high gin, high beer, high tea, lunchpakket of champagne brunch, je kunt het allemaal bestellen op deze nieuwe (tijdelijke) website.

Wil je thuis genieten van een heerlijk uitgebreid diner? Kies dan op donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag voor een 3-gangen vis- of vlees menu, inclusief huisgemaakt brood met smeersels en een fles wijn naar keuze. Het menu wordt koud bezorgd (of afgehaald), het hoofdgerecht hoeft alleen nog een paar minuten opgewarmd te worden in de oven. Makkelijk en lekker dus! Deze week staan er heerlijke aspergegerechten op het menu. Hou de website in de gaten voor wat er volgende week op het menu staat.

Normaal als je het karakteristieke glazen pand van Sevenhills binnenstapt, waan jij jezelf even in New York: met een hip interieur en verfijnde gerechten met een eigentijds tintje verovert deze bistro het hart van iedere bezoeker.


Naar de website


Facebook


Instagram

NEXT POST