Categorieën

Recente artikelen

De Zuidpoort

  /  Winkelen   /  Haal de gezelligheid in huis met de najaarsstijlen van CASA

Haal de gezelligheid in huis met de najaarsstijlen van CASA

Het is een gekke tijd waarin we (of we dat nu willen of niet) meer tijd thuis doorbrengen dan normaal. Maar als je dan toch veel in je woning bent, kan jij jouw huis maar beter zo gezellig mogelijk maken. Met de nieuwste najaarsstijlen van CASA weet je zeker dat jouw huis warm en cosy is voor de winterse dagen die komen gaan. In dit artikel stellen we je alvast twee nieuwe najaarsstijlen voor 2020 voor: Bourbon & Aspen. Voor meer stijlen en inspiratie, kun je terecht op de website van CASA!


Ga naar de website

Bourbon

Bourbon is de perfecte herfst stijl. Felle herfstkleuren voeren de hoofdtoon, aangevuld met donkere roodtinten, zoals bordeaux en aubergine. Door schilderachtige en sfeervolle elementen in materialen die er chique uitzien, zoals velvet en marmer, geeft deze stijl je ook een glamoureus en luxueus gevoel. Met goude, donkergroene en petrol accenten geeft het je woning een mysterieuze, maar tegelijk ook een warme indruk. Het is een levendige en uitgesproken stijl, waarin donker hout en riet de basis vormen. De stijl wordt helemaal afgemaakt met aanwezige bloemenprints. Om nog een extra accent te geven kan je er een passende vaas met bos bloemen aan toevoegen. Deze stijl is voor de echte karaktervolle interieur liefhebbers!

SH-646450-AX-2007-Q003
SH-659722-AX-2007-Q007-1

Aspen

De Aspen stijl doet je wegdromen van een warme, stijlvol ingerichte chalet, met veel luchtige en strakke elementen. De stijl is zacht, fris en puur maar tegelijk ook heerlijk warm en cosy. Door de koele tinten te mixen met koffiekleuren krijg je het gevoel alsof er een frisse bergwind door je woning waait, terwijl jij wegkruipt onder een warme, grof gebreide wollen deken. Ook ruitjesprint doet het goed in deze stijl. De inspiratie van deze stijl komt uit Scandinavische hoek. Door verschillende showstoppers zoals sprankelend glaswerk, nep bontjes en zacht hout te combineren, maak je het gezellig en modern in één.

Naast deze twee najaarsstijlen heeft CASA nog veel meer woonitems te bieden. Om het winterse gevoel alvast helemaal in huis te halen, krijg je nu op bijna alle kerstbomen en kerstverlichting een korting van maar liefst 20 procent. Kom langs in de winkel op het Bastiaansplein of shop online.


Shop online

PREVIOUS POSTNEXT POST