Categorieën

Recente artikelen

De Zuidpoort

  /  Cultuur & vermaak   /  Coronaproof cultureel genieten, het mag weer!

Coronaproof cultureel genieten, het mag weer!

De bioscopen, theaters en bibliotheken mochten pas geleden de deuren weer openen. De tijdelijke sluiting van de culturele sector werd opnieuw opgeheven door onze minister president. Dit betekent dat OPEN, Pathé en Theater de Veste weer geopend zijn voor bezoekers, uiteraard nog wel volgens de coronamaatregelen.  De Zuidpoort stelt jou alvast op de hoogte over leuke aankomende acties en activiteiten in het culturele hart van ons winkelgebied.

rad-cyrus-o2t8FqIRR5s-unsplash

OPEN 

Gelukkig kwamen de boekenwormen afgelopen weken niets te kort met de OPEN boeken afhaalservice. Toch is het altijd wat prettiger om weer in het echt je favoriete leesvoer te kunnen zoeken. Dat is gelukkig sinds afgelopen week weer mogelijk. Ook zijn er weer verschillende activiteiten in OPEN. Zo kan je van 1 december tot 15 december de expositie dromen en idealen komen bekijken. Deze expositie is het resultaat van twee projecten van Odensehuis De Linse en Het woon/zorglocatie Abtswoudehuis. Beide projecten gaan over dementie. De expositie is te bezoeken tijdens de openingstijden van OPEN. Neem gerust een kijkje op de website van OPEN voor meer informatie en meer activiteiten.


Ga naar de website

Pathé 

Goed nieuws! Pathé Delft is ook weer geopend. Uiteraard blijft de veiligheid wel voorop staan en worden de coronaregels van het RIVM volledig nageleefd. Ook is het nog niet mogelijk om eten en drinken te kopen in de bioscoop. Wel kan je nu je eigen hapje en drankje meenemen naar de film. 

Om de heropening te vieren heeft Pathé Delft wederom een leuke kleurwedstrijd voor de jongste bezoekers georganiseerd. Er vallen zoals gewoonlijk weer heel veel prijzen te winnen, zoals 5 gratis bioscoopkaartjes. Print de kleurplaat uit en lever hem in bij je eerstvolgende bioscoopbezoek. Meedoen kan tot en met 31 januari. 

531

Print de kleurplaat uit

img24039_220

Theater de Veste

Theater de Veste staat weer te springen om iedereen dit najaar te ontvangen. Het programma is ook weer rijkelijk gevuld met dans, cabaret, muziek en andere memorabele voorstellingen.

Volgende week staan er ook weer grote namen op het toneel in De Veste. Woensdag 9 december en donderdag 10 december bezoekt Tim Fransen het Delftse theater met zijn show ”De mens en ik”. Voor de vorige twee voorstellingen vielen beide in de prijzen. In zijn derde show “De mens en ik” maakt hij je deelgenoot van zijn worsteling met de mensheid en zijn eigen gedwongen lidmaatschap daarvan.


Bekijk het gehele programma

PREVIOUS POSTNEXT POST