Categorieën

Recente artikelen

De Zuidpoort

  /  Cultuur & vermaak   /  Vier Valentijn met De Zuidpoort

Vier Valentijn met De Zuidpoort

Nog een paar weken en dan is het alweer zover; Valentijnsdag! De dag om jouw liefde te verrassen en te laten zien hoe bijzonder hij/zij voor jou is. De Zuidpoort helpt je graag met ideeën om Valentijnsdag bijzonder te maken, gewoon vanuit huis!

Voor je partner

Hoe leuk is het om je partner te verrassen met een uniek cadeau. Speciaal voor Valentijnsdag heeft restaurant Sevenhills; Sweet boxen samengesteld. Deze boxen zijn gevuld met de heerlijke gebakjes, zoals witte chocolade cheesecake, chocolate fudge brownie, mini strawberry romanoff en meer. Bij de box bieden ze ook een rode roos en een feestfontein. En om het nog persoonlijker te maken kan je ook kiezen om een fles bubbels of cocktails bij je doos te bestellen.

Naast de Sweet boxen heeft Sevenhills ook andere Valentijn boxen samengesteld: de brunch/lunch pakket, een tasting menu en een snackbox. Neem snel een kijkje op hun website om de inhoud van de boxen te zien​Bekijk de Valentijnsboxen

Voor de gezelligheid

Aangezien je toch thuis zit, is het leuk om iets nieuws met z’n tweeën te gaan doen. Om elkaar op een andere, kleurrijke manier te leren kennen is het tijd voor een nieuwe activiteit, schilderen! Volg samen een Bob Ross filmpje op YouTube en ga lekker aan de slag. Maak er eventueel een wedstrijd van om elkaar te stimuleren. En wie weet komt er wel iets mooi uit wat je kunt ophangen als herinnering.

Wanneer je geen zin hebt in iets creatiefs kan je ook altijd je eigen feestje bouwen. Tover je huis om tot een privéfeest voor 2 personen met slingers, ballonnen, confetti kanonnen en een zelfgemaakte fotohoek. Zet je favoriete playlist op en dans erop los.

Kijk voor alle benodigdheden, die je nog niet in huis hebt, bij So Low voor betaalbare producten.

Om helemaal tot rust te komen kunnen jullie ook samen op de bank kijken naar de leukste valentijnsfilms van Pathé thuis. Hier zijn de nieuwste films te zien, direct vanuit de bioscoop. Maar ook een hoop klassiekers zijn er te vinden.

De Zuidpoort helpt graag met uitzoeken, dus hebben wij onze top 5 valentijnsfilms voor jullie op een rijtje gezet:
1. 5 feet apart
2. After
3. About time
4. Fuck de liefde
5. Love wrecked


Bekijk de website van So Low


Bekijk de films op Pathé thuis

Voor aan tafel

Speciaal voor Valentijnsdag heeft restaurant Moodz een sharing menu samengesteld. De inhoud van het menu bestaat uit 13 verschillende gerechten om met je partner te delen. Bij het pakket zit ook nog eens een presentje naar keuze.

Als je er snel bij bent krijg je in plaats van een presentje een liefdeslied opgedragen door een bekende singer-songwriter. Het lied wordt persoonlijk op een afgesproken tijdstip, via facetime wordt gezongen voor je partner. Wees er snel bij want, alleen de eerste 25 aanmeldingen krijgen een liefdeslied verzorgt.

In plaats van de dag goed te eindigen kan je ook de dag goed beginnen. Moodz heeft speciaal een brunch pakket samengesteld voor Valentijnsdag inclusief een flesje prosecco en een leuk presentje.

Bestel voor 12 februari door een WhatsApp-bericht met je wensen, adres en datum te sturen naar George 06-53844457 en het eten is geregeld.

PREVIOUS POSTNEXT POST