fbpx

Categorieën

Recente artikelen

De Zuidpoort

  /  Winkelen   /  Vier de Lente samen met De Zuidpoort

Vier de Lente samen met De Zuidpoort

De Lente is in aantocht! Afgelopen week hebben we al heerlijk mogen genieten van warm en zonnig weer, wat betekend dat we weer nieuwe kleding in huis kunnen halen om ons voor te bereiden op de Lente. En laat het nu net zijn dat de winkels van De Zuidpoort de nieuwste collectie in huis hebben gehaald passend bij de nieuwste trends.

Kledingtrends 2021

Elk seizoen zijn er weer nieuwe trends rondom kleding. Om het makkelijk te maken voor jou, hebben we de trends van 2021 voor de Lente op een rijtje gezet.

 1. Terug naar de basis
  • Denk hierbij aan simpele kleding, zoals een spijkerbroek gecombineerd met een witte blouse. Het is dan wel de bedoeling dat alles er netjes, schoon en gestreken uitziet.
 2. Handwerk
  • Denk hierbij aan kledingstukken die gehaakt zijn.
 3. Kleding die vernieuwd, hergebruikt of samengevoegd is
  • Denk hierbij aan kleding die gemaakt is van stofresten of een shirt van een oude collectie.
 4. Futuristisch
  • Denk hierbij aan kleding die een tikje excentriek is, zoals een jurk voor mannen of een blouse met open vlakken.
 5. Powerbroeken
  • Denk hierbij aan broeken met grote pijpen die op of net onder de taille hangt.
 6. Kragen
  • Denk hierbij aan shirts met grote kragen eraan toegevoegd, zodat de aandacht daar naar toe gaat.
 7. Strepen
  • Deze moet je vast al in de kast hebben liggen, maar denk hierbij aan strepen met een authentiek en fris patroon.

Nieuwe kleding kopen is natuurlijk altijd leuk. Maar kijk ook eens in je kast naar wat je al hebt en zoek op basis daarvan nieuwe setjes uit. Misschien kom je nog een vintage stuk tegen achter in de kast!

Lente collecties

Verschillende winkels in De Zuidpoort hebben de nieuwe collectie al binnen en zijn blij dit eindelijk met jullie te delen.

The Sting

The Sting heeft zijn collectie vol staan met handwerk, basic en futuristische kledingstukken. Ook hebben ze vele bikini’s en badpakken in het assortiment, mocht je al zin hebben om het water in te gaan.

Van Haren

Ook schoenen horen bij de perfecte lente outfit. Van Haren geeft dan ook langzaam hun nieuwe collectie vrij voor de lente en zomer. Zoals lichtgekleurde cowboylaarzen en chunky sneakers voor de vrouwen en legergroene sneakers voor de mannen zijn terug te vinden op de site.

Esprit

Esprit heeft moderne kleding, toegankelijk voor iedereen en toepasbaar op de nieuwste trends. Met kleding in frisse kleuren zoals turquoise, licht roze en zand. Esprit is nog vol in de voorbereiding met de nieuwe collectie. Hou hun website en social media dan ook goed in de gaten voor nieuwe lanceringen.

Inspiratie